та така:вчера се качвам във колата тръгвам да паля и тя неще,върти но непали.така нито на газ нито на бензин-вследствие падна акумулатора.запалих я на бутане-едвам едвам и установявам че неще да работи както трябва.прекъсва,пука,тресе,невдига обороти и това на газ.едвам едвам я прибирам допред нас и правя проба на бензин,превключвам при високи обороти (4000 само толкова можа да вдигне и прекъсваше здраво)и оборотите паднаха при същото подаване на на педала на гаста и колата изгасна.вкарвам се във филма зацапани свещи уви и след почистването на свещи,кабели и бубини(имаше здраво окисляване-едно зелено на прах неква страшна мизерия)заредих и акумулатора.тръгвам да паля и пак същото.и се питах дали бубините,кабелите и свещите ставан и от 145/6 имали някаква разлика.какви пари са свещите,марка дами препоръчате и това е засега.благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем при свещи,кабели или бубини ???
Collapse
X
-
idi pri niakoi jichkadjia da zameri saprotivlenieto ka kabeli ,luli I bubinire !
ogledai bubinite veroiatno ima spukana,vijda se na oko.
sorry za latinicata,izvan BG samAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
-
ми то две са напукани от едната страна другите две са здрави.имаше много окис по лули и кабели и пръсках със контактен спрей-нямаше резултат.другиден ще доведа майстор дая видиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
какви пари са тия работи от някъде даги намерим по евтинко.в италия знаели някой как са цените на кабели,бубини,свещи.ако някой ми каже щесам благодарен многоMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanarкакви пари са тия работи от някъде даги намерим по евтинко.в италия знаели някой как са цените на кабели,бубини,свещи.ако някой ми каже щесам благодарен многоAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Сега бубини има и по евтини варианти на ЕПС около 130лв кабели и лули се смянят само тези които имат нужда които са нагоряли кабела е 25 лв а лулата е 20лв на Бош. Ама при теб сигурен ли че пробблема не е в датчик примерно на разпределителния или на коляновия вал156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
еми колега днес я оставих даи правят диагностика,след малко отивам до сервиза да видим какво ще стане.свещите ги проверихме и хвърлят искри всичките.един майстор я погледна и каза че има съмнение за много натрупани грешки и ще видим какво показва диагностиката.после ще пиша ако има резултатаи.поздравиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
колеги и това нее.оказасе спукан колектор-искат ми 200лв за втора ръка,ако някой знае колко вървът да казва задасе пазаря че 200лв са много пари,абе много много ама сигурно щего взема че няма друг шансMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Използвам тази тема за да попитам, имам две пробити лули, може ли някой да ми каже, дали продават само лули и къде в Пловдив, чух, че има ментета които карали по година. И още един въпрос, лулите еднакви ли са при двигателите 2.0 и 1.8?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеИ още един въпрос, лулите еднакви ли са при двигателите 2.0 и 1.8?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment